Regionalno takmičenje učeničkih kompanija Vojvodine

Regionalno takmičenje učeničkih kompanija Vojvodine održano je 20. marta 2019. godine u Novom Sadu u Tržnom centru Big. Na takmičenju je nastupila i učenička kompanija Edu Data koja je predstavila svoj proizvod “E-starešina” i svoje usluge u oblasti informacionih tehnologija i obrazovanja. Učeničku kompaniju činili su učenici II razreda Jelena Jankov, Milica Pavlov i Mina Tadić (Finansijski administrator) i I razreda Emilija Opsenica i Marko Dragojević (Elektrotehničar informacionih tehnologija) sa profesorom Velimirom Radlovačkim.

Takmičenje se nalazi u zvaničnom Kalendaru takmičenja i smotri Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja pod nazivom Smotra učeničkih kompanija Srbije. Regionalno takmičenje učeničkih kompanija je jednodnevni događaj sajamskog karaktera na kojem timovi izlažu i prodaju svoje proizvode. Tokom takmičenja obilaze ih posetioci tržnog centra, potencijalni kupci kao i višečlani žiri koji je prethodno imao uvid u kompanijski izveštaj svakog tima. Obilazeći štandove članovi žirija postavljaju pitanja u vezi sa učeničkom kompanijom, proizvodom, organizacijom poslovanja i pored kompanijskog izveštaja ocenjuju izgled i uređenje štanda, originalnost proizvoda/usluge, timski duh, prodajne veštine i nivo znanja o proizvodu/usluzi, i jedinstvenost ponude

Na žalost učenička kompanija Edu Data nije se našla među četiri prvoplasirane učeničke kompanije, te nije ostvarila plasman na nacionalno takmičenje. Fotografije sa takmičenja možete pogledati u nastavku:

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s