Poziv na finale RAF Challenge 2015

competitionRAF Challenge 2015 je sedmo po redu informatičko takmičenje koje organizuju Računarski fakultet u Beogradu i Društvo matematičara Srbije. Od početka samog takmičenja Računarski fakultet dobio je podršku uspešnih IT kompanija u Srbiji za realizaciju ovog takmičenja. Neki od sponzora ove godine su: Svet kompjutera, CET, Satelit group, Portalibris, ComTrade, RSD, Extreme, rootPlanet. Ove školske godine, komisija je na osnovu prispelih radova izabrala trideset srednjoškolaca iz cele Srbije koji će se takmičiti u finalu u dve kategorije za vredne nagrade:

laptop, tablet, Cisco CCNA kurs, putovanje, mobilni telefon i eksterni hard disk. Finale takmičenja RAF Challenge 2015 održaće se u subotu 28. marta 2015. godine na Računarskom fakultetu u Beogradu, Knez Mihailova 6, VI sprat, s početkom u 10 časova. Poziv za finale takmičenja možete preuzeti na ovoj vezi.

Iz Školskog centra Nikola Tesla iz Vršca u finale takmičenja u prvoj kategoriji plasiralo se čak pet učenika: dve učenice trećeg razreda smera Finansijski tehničar (nastavni predmet Poslovna informatika), jedna učenica trećeg razreda smera Mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje (nastavni predmet Računari i programiranje) i dve učenice drugog razreda smera Finansijski administrator (nastavni predmet Poslovna informatika). Svim učenicima mentor je predmetni profesor – autor ovog bloga. Spisak finalista u obe kategorije možete preuzeti na ovoj vezi.

Zbog velikog odziva i dosta kvalitenih radova i srednja škola Školski centar “Nikola Tesla” plasirala se među tri nagrađene srednje škole u Srbiji. Spisak nagrađenih škola možete preuzeti na ovoj vezi.

1 thought on “Poziv na finale RAF Challenge 2015

  1. Pingback: Takmičenje RAF Challenge 2015 | Živanov Svetlana

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s